A DiMa.hu Kft linkportálja

Tárhely szolgáltatás, Domain regisztráció

Tudomány, művészet


agyvihar.hu

Az agyvihar.hu domain név eladó.

György Zoltán honlapja

György Zoltán honlapja

Időjárás

Az időjárás befolyásolja mindennapjainkat, ezért kell tájékozódnunk az időjárás jelentésekből. Több időjárás oldal is segíthet ebben. Ez viszont egy oldal, ahol időjárás oldalak között válogathat. Tekintse meg mindig időben az időjárás előrejelzést.

Könyv

Minden ami könyv. Aki szeret könyveket olvasni annak ez a könyves oldal mindig hasznos. Könyv oldalak: antikvárium, könyvesbolt, könyvtár, könyvkiadók és még sok más. Egy jó könyv a legjobb barát, szórakozásként, tanuláshoz. A sok könyv olvasás jó hatással van még az ember szókincsére is.

Könyvtár

Városi-, megyei-, külföldi- és elektronikus könyvtárak honlapjainak gyűjteménye. Ennyi könyvtár oldalon nem lesz probléma a könyv keresés. Kölcsönözzön könyvet még ma vagy találja meg a legközelebbi könyvtárat. Olvasni sosem lehet eleget.

Műtárgymásolatok

Régi, hagyományos technikákkal készült igényes másolatok kerámiából, fémből. Egyiptomi, Görög, római, indián, reneszánsz stb. tárgyak.

okoklima.hu

okoklima.hu domain név eladó!

Színház

Színházakról hasznos információk a neten. Színház jegyrendelés, vásárlás és színháza m?sorai. Külföldi és magyar színházak egyaránt. Megannyi élménnyel gazdagít egy szép színdarab. Sok színház oldal, kevesebb színház keresés.

termeszettudomany.hu

termeszettudomany.hu domain név eladó!

Tudomanytortenet.hu portál

tudomanytortenet.hu portál
email: [email protected]
Az MMKM Elektrotechnikai Múzeum könyvtárának elektronikus katalógusa
Magyar Tudománytörténeti Intézet
cím: 2081 Piliscsaba, Hársfa u. 29.
tel.: 26 / 373 371
email: [email protected]

Tárhely szolgáltatás       Cím: 4026 Debrecen Borz u. 1. fsz/2       E-mail: [email protected]      Telefon: +36 52/322-121